Η προ-δημοσίευση του οδηγού για το «Νέο Εξοικονομώ» βγήκε και αναμένεται να αναβαθμιστούν ενεργειακά 38% περισσότερες κατοικίες συγκριτικά με τον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος, με κρατική επιχορήγηση έως και 75%

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στο «Νέο Εξοικονομώ» θα παρέχεται για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών, σε όλη την Επικράτεια και η κατανομή των κονδυλίων θα γίνεται ανά Περιφερειακή Ενότητα (νομό).

Καταργείται η χρονική ιεράρχηση υποβολής αιτήσεων και εισάγονται νέα κριτήρια αξιολόγησης με μοριοδότηση. Κοινωνικά κριτήρια για ΑμεΑ, πολύτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 21% του ποσοστού μοριοδότησης.

Παράλληλα, εισάγεται το κριτήριο των βαθμοημερών, με το οποίο λαμβάνονται υπόψιν οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή. Το σημαντικότερο κριτήριο, σε ποσοστό 50% είναι η εκτιμώμενη ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας βάσει του προτεινόμενου κόστους παρεμβάσεων και ακολουθεί το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα σε ποσοστό 15%.

ΞΟΔΕΨΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Η ευρεία γκάμα συστημάτων της ΕΤΕΜ προσφέρει πρακτικές λύσεις σε κάθε εφαρμογή. Η νέα γενιά ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων συνδυάζει υψηλή αισθητική, άνεση αλλά και την ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.

Με επιδόσεις που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, τα αναβαθμισμένα ενεργειακά κουφώματα της ΕΤΕΜ, έρχονται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας και να περιορίσουν το ενεργειακό κόστος στο σπίτι σας!

Συρόμενα ενεργειακά κουφώματα

E50

Etem: Ευρεία γκάμα συστημάτων για το «Νέο Εξοικονομώ»

Το E50, θεωρείται από τους συνεργάτες της ETEM, το κορυφαίο σύστημα στην κατηγορία του. Με μοναδικές δυνατότητες για μια κομψή λύση, επιτρέπει την ενσωμάτωση φύλλων βάρους έως 400kg, με ενεργειακό δείκτη Uw= 1.6 W/m2.K και δυνατότητα ενσωμάτωσης υαλοπινάκων έως και 34mm.

ES38

Etem: Ευρεία γκάμα συστημάτων για το «Νέο Εξοικονομώ»

To ES38, με μέγιστο πάχος υάλωσης έως 28mm και δυνατότητα ολίσθησης 200kg ανά φύλλο αποτελεί μια κομψή και στιβαρή λύση με ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο θερμομονωτικό σύστημα Uw= 1.8 W/m2.K. Παράλληλα διαθέτει μεγάλη ποικιλία τυπολογιών και κρίνεται ιδανικό για κάθε οικία.

E32

Etem: Ευρεία γκάμα συστημάτων για το «Νέο Εξοικονομώ»

Το Ε32, είναι ένα συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, το οποίο χαρακτηρίζεται ως η οικονομικότερη επιλογή της αγοράς στην κατηγορία του, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με ενεργειακό δείκτη Uw = 2.4 W/m2.K.

Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα

E68

Etem: Ευρεία γκάμα συστημάτων για το «Νέο Εξοικονομώ»

Το σύστημα Ε68, σύστημα στιβαρής κατασκευής με επίπεδο σχεδιασμό και εξασφαλίζει την ικανοποίηση σύγχρονων αισθητικών απαιτήσεων. Δέχεται υαλοπίνακες σε πλαίσιο εώς 48mm, με δείκτη ενεργειακής απόδοσης Uw= 1.3 W/m2.K

E45

Το Ε45, με πληθώρα επιλογών σε διατομές και τυπολογίες παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής αντιδιαρρηκτικού εξοπλισμού. Δέχεται υαλοπίνακες πάχους έως 40mm και ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης Uw = 1.4 W/m2.K

E38

Το σύστημα Ε38, με βελτιστοποιημένο σχεδιασμό που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου διαθέτει πληθώρα επιλογών σε διατομές και τυπολογίες. Δέχεται υαλοπίνακες πάχους έως 30mm και ενεργειακό δείκτη Uw= 1.6 W/m2.K

Επισκεφθείτε το αναβαθμισμένο website της ΕΤΕΜ exoikonomokatoikon.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για το επερχόμενο πρόγραμμα κρατικής επιχορήγησης «Νέο Εξοικονομώ». Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντικατάσταση των υφιστάμενων κουφωμάτων σας καλέστε δωρεάν από σταθερό στο 800.111.3836.