Αντλίες Θερμότητας LG: Η Καλύτερη Επιλογή για Πιο Οικολογική Θέρμανση και Κλιματισμό

Αντλίες Θερμότητας LG: Η Καλύτερη Επιλογή για Πιο Οικολογική Θέρμανση και Κλιματισμό
energia.gr
Πεμ, 2 Ιουνίου 2022 - 14:43

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, φροντίζει ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε πιο φιλικές για το περιβάλλον επιλογές θέρμανσης και κλιματισμού, με αντλίες θερμότητας LG

Οι αντλίες θερμότητας αέρος/νερού της LG προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, καθώς εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν τα λειτουργικά κόστη1. Το σύστημα απόδοσής τους επιτρέπει θέρμανση χώρου, ενδοδαπέδια θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα2.

Επιπλέον, όλα τα νέα μοντέλα αντλιών θερμότητας λειτουργούν με το ψυκτικό μέσο R32, το περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό το οποίο φέρει δυναμικό θέρμανσης πλανήτη 70%3 χαμηλότερο από προηγούμενα ψυκτικά προϊόντα. 

Τα νεότερα μοντέλα διαθέτουν επίσης έξυπνο έλεγχο θέρμανσης4, μέσω του πάνελ διαχείρισής τους, για εύκολη και γρήγορη χρήση. Μέσω του έξυπνου ελέγχου, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν προγράμματα κλιματισμού και θέρμανσης βάσει του τρόπου ζωής τους, αλλά και να ελέγχουν την ημερήσια ή μηνιαία κατανάλωσης ενέργειας. 

Για όσους επιθυμούν να εγκαταστήσουν μια αντλία θερμότητας, η LG δίνει ακόμα έναν λόγο, επεκτείνοντας την εγγύησή τους από 2 σε 5 χρόνια, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31/12/2022. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες θερμότητας LG δείτε εδώ 

 

1 Ενεργειακή κλάση ErP A +++ (θέρμανση 35 °C ) LWT & ErP A ++ (θέρμανση 55 °C ) LWT

2 Τα νέα μοντέλα αντλιών θερμότητας είναι εξοπλισμένα με συμπιεστή R1.Χάρη στο σχεδιασμό του για υπο κλίση κίνηση ολίσθησης έχει αυξημένη αποδοτικότητα και αξιοπιστία , ενώ το εύρος λειτουργίας βελιώθηκε ( 10 Hz ~150 Hz ). Το παραπάνω αποτέλεσμα βασίστηκε σε θέρμανση χώρου στους 35 ℃

3 Το ψυκτικό μέσο R32 διαθέτει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη από το R410A

4Απαιτούμενο εξάρτημα για παρακολούθηση ενέργειας: PENKTH000 (Μονάδα διασύνδεσης μετρητή) και μετρητής Watt