Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) στο πλαίσιο μιας σειράς από webinars, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη διαδικτυακή εκδήλωση, με στόχο να λύσει όλες τις απορίες των καταναλωτών που διαμορφώθηκαν στην πρώτη εκδήλωση  για την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας,  τη λειτουργία και τα οφέλη που προσφέρουν σε κάθε οικία καθώς και την ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τις υπάρχουσες προτάσεις θέρμανσης

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου, στις 21:00. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, ζωντανά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της LG, στο Facebook και στο LinkedIn.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου  θα συνομιλήσει με τον εκπρόσωπο της LG για τις αντλίες θερμότητας εφ’ όλης της ύλης . Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, ανακαλύπτοντας πρωτοποριακές και οικονομικές λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ζεστού νερού της LG.

Κατά την διάρκεια του webinar θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σε ειδικό link για να απαντηθεί  άμεσα από εκπρόσωπο της LG.