Ο όμιλος Suzlon Group έλαβε παραγγελία για τη νέα σειρά ανεμογεννητριών 3MW για ένα έργο αιολικής ενέργειας 300MW στην Ινδία για την Torrent Power. Η Suzlon θα εγκαταστήσει 100 ανεμογεννήτριες με πύργο υβριδικού πλέγματος (HLT) και ονομαστική ισχύ 3MW η κάθε μία. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Suzlon θα προμηθεύσει τις ανεμογεννήτριες (προμήθεια εξοπλισμού), θα παράσχει γη και θα εκτελέσει το έργο, συμπεριλαμβανομένης της ανέγερσης και της θέσης σε λειτουργία.

 

Η Suzlon θα παράσχει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης μετά τη θέση σε λειτουργία.

Ο Girish Tanti, αντιπρόεδρος του ομίλου Suzlon, δήλωσε: "Η Suzlon και η Torrent έχουν μακρά συνεργασία για την κατασκευή πολλών έργων αιολικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των ετών.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε περαιτέρω αυτή τη συνεργασία με την ανάπτυξη της πιο ισχυρής τεχνολογίας των ανεμογεννητριών μας μέσω της νέας σειράς 3MW.

"Είναι επίσης θαυμάσιο να βλέπουμε ότι κορυφαίοι ινδικοί εταιρικοί οίκοι έχουν αναλάβει τον μανδύα της προώθησης του ταξιδιού της Ινδίας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την επίτευξη των στόχων του έθνους μας για μηδενική κατανάλωση ενέργειας.

"Παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεργαστούμε με την India Inc. στο ταξίδι τους προς το net-zero και την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου για τις μελλοντικές μας γενιές.