Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε πρόσφατα ο ανεξάρτητος οργανισμός S&P Global Commodity Insights, και το 2022, η Sungrow παραμένει ο Νο1 προμηθευτής inverter φωτοβολταϊκών με παράδοση 77 GWac την περασμένη χρονιά. Με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Sungrow διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδας R & D στον τομέα της

 

και μια πλήρη γκάμα λύσεων που περιλαμβάνει inverter φωτοβολταϊκών, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας ( ESS ), φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων και συστήματα παραγωγής υδρογόνου.

Η πρόσφατη ανακοίνωση των στοιχείων από τον ανεξάρτητο οργανισμό S&P Global Commodity Insights για τις παραδόσεις inverter φωτοβολταϊκών το 2022, επιβεβαίωσαν τη 1η θέση της Sungrow και για την περασμένη χρονιά, με παραδόσεις inverter συνολικής ισχύος 77GWac.

Η Sungrow, επιλέχθηκε για την εναρκτήρια έκδοση της επετηρίδας της S&P Global για τη βιώσιμη ανάπτυξη (έκδοση για την Κίνα). Πρόκειται για την πρώτη έκδοση του Sustainable Development Yearbook (China Edition) της S&P Global και περιλαμβάνει την αξιολόγηση σχεδόν 1.600 εταιρειών με βάση την Αξιολόγηση Εταιρικής Βιωσιμότητας (CSA) της S&P Global για το 2022. Από αυτές, επιλέχθηκαν τελικά 88 εταιρείες, με μόνο δύο στον κλάδο των ηλεκτρικών εξαρτημάτων και του εξοπλισμού. Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Sungrow σε θέματα ESG οδήγησαν στη συμπερίληψή της.

Ως παγκόσμια εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Sungrow επικεντρώνεται στην ηλιακή ενέργεια, την αιολική ενέργεια, την αποθήκευση ενέργειας, τα ηλεκτρικά οχήματα, την ενέργεια υδρογόνου και άλλους βασικούς τομείς. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τις παγκόσμιες κλιματικές προκλήσεις με επαγγελματική εμπειρογνωμοσύνη και προσπαθεί για την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τις υπεύθυνες αλυσίδες εφοδιασμού, την πολυμορφία και την ένταξη, καθώς και την ανάπτυξη της κοινότητας. Είναι προσηλωμένη στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Η εταιρεία έχει ενταχθεί σε διεθνείς πρωτοβουλίες όπως οι RE100 και EP100, διεξάγει ενεργά οργανωτικούς ελέγχους άνθρακα και αξιολογήσεις του αποτυπώματος άνθρακα των προϊόντων, αυξάνει το ποσοστό κατανάλωσης ανανεώσιμης ενέργειας και την ενεργειακή απόδοση.