Η Voltalia επιλέχθηκε από την Power Capital Renewable Energy, έναν ανεξάρτητο παραγωγό ενέργειας με έδρα την Ιρλανδία, για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση τεσσάρων ηλιακών έργων στα νοτιοανατολικά της χώρας συνολικής ισχύος 230MW. Το Lysaghtstown στην κομητεία Cork θα έχει δυναμικότητα 131MW, το Tullabeg στην κομητεία Wexford θα έχει δυναμικότητα 83,9MW,

ενώ το Painestown στην κομητεία Meath και το Beaulieu στην κομητεία Louth θα έχουν δυναμικότητα 9,3MW και 6,6MW αντίστοιχα.

Και τα τέσσερα έργα βρίσκονται υπό κατασκευή, με τις μικρότερες εγκαταστάσεις να ολοκληρώνονται το 2023 και τις μεγαλύτερες το 2024.

Και οι τέσσερις ηλιακές μονάδες θα πωλούν την ηλεκτρική τους ενέργεια μέσω μακροπρόθεσμων συμβάσεων στον τομέα της τεχνολογίας.

Μετά την ολοκλήρωσή τους, η Voltalia θα παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης για λογαριασμό της Power Capital για περίοδο 15 ετών.

Η Power Capital Renewable Energy, η Voltalia και οι υπεργολάβοι τους θα απασχολήσουν έως και 400 άτομα στο εργοτάξιο.

Αυτές οι τοπικές ομάδες υποστηρίζονται από τα γραφεία της Voltalia στην Πορτογαλία, όπου η Voltalia έχει δημιουργήσει έναν παγκόσμιο κόμβο ηλιακής ενέργειας, υποστηρίζοντας πελάτες σε όλο τον κόσμο.