Η Volton, μέλος ενός επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών, των κατασκευών και των τραπεζών, συμμετείχε για πρώτη φορά στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 9 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο, στην καρδιά της πόλης

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών να μειώσουν το κόστος της ενέργειας, συνεργάτες της Volton παρουσίασαν στους επισκέπτες το πρόγραμμα Volton Energy Control, δίνοντας μια ολιστική προσέγγιση για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω έξυπνων συσκευών, σε συνδυασμό με τις χαμηλές χρεώσεις που προσφέρει η εταιρεία μέσα από τα προϊόντα και τις αξιόπιστες υπηρεσίες της.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες με τον αγαπημένο χαρακτήρα της Volton, τον «Voltonako» και να παραλάβουν δώρα.

Τέλος, οι νεαροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια εκπαιδευτική παρουσίαση για την ενέργεια, μαθαίνοντας tips εξοικονόμησης προσαρμοσμένα στις καθημερινές ανάγκες τους, καθώς και να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια που ενίσχυσαν την εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Η συμμετοχή της Volton στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτέλεσε μια επιτυχημένη πρωτοβουλία για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας και κατέδειξε τη συμβολή και την αξία που δίνει η εταιρεία στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη. Η Volton ευχαριστεί θερμά το κοινό και τους επισκέπτες για την υποστήριξή τους σε αυτήν τη σημαντική προσπάθεια.