Η Lightsource BP και η εταιρεία κοινής ωφέλειας Conway Corp ολοκλήρωσαν το έργο Conway Solar ισχύος 135 MW στο Happy στο White County του Αρκάνσας, στις ΗΠΑ. Το ηλιακό πάρκο θα παραδώσει εγχώρια, καθαρή ενέργεια στην Conway Corp στο πλαίσιο ενός PPA με την Lightsource BP. Η Conway Solar προβλέπεται να παράγει αρκετή καθαρή ενέργεια για να τροφοδοτήσει 21.000 σπίτια.

 

 

 

Η Lightsource BP ανέπτυξε, χρηματοδότησε, κατασκεύασε και θα λειτουργήσει το έργο, μια ιδιωτική επένδυση κεφαλαίου 125 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σε νέες ενεργειακές υποδομές για το Αρκάνσας.

Το έργο Conway Solar όχι μόνο παράγει ενέργεια χωρίς εκπομπές για πιο καθαρή ατμόσφαιρα, αλλά έχει δημιουργήσει μια ευκαιρία για την προώθηση της διατήρησης των επικονιαστών στην περιοχή.

Σε συνεργασία με το Arkansas Monarch Conservation Partnership, η Lightsource BP και η Conway Corp έχουν δημιουργήσει έναν κήπο γηγενών επικονιαστών πέντε στρεμμάτων μέσα στο ηλιακό αγρόκτημα, με 46 ποικιλίες γηγενών φυτών του Αρκάνσας.

Αυτός ο κήπος είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή βιότοπων και νέκταρ για τις πεταλούδες μονάρχες που βρίσκονται σε κίνδυνο και άλλους επικονιαστές που υποστηρίζουν την προσφορά τροφής μας.