Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο Press TV, το οποίο ελέγχεται από την ιρανική κυβέρνηση, ο Ιρανός πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad κατέκρινε συμφωνία βάσει της οποίας το Ιράν οφείλει να πουλήσει φυσικό αέριο στην εταιρεία Crescent Petroleum που έχει την έδρα της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο Press TV, το οποίο ελέγχεται από την ιρανική κυβέρνηση, ο Ιρανός πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad κατέκρινε συμφωνία βάσει της οποίας το Ιράν οφείλει να πουλήσει φυσικό αέριο στην εταιρεία Crescent Petroleum που έχει την έδρα της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο πρόεδρος του Ιράν χαρακτήρισε το συμβόλαιο ως άδικο και απαράδεκτο.

Ο κ. Ahmadinejad ανέφερε ότι το συμβόλαιο έχει βασιστεί πάνω σε μια απαράδεκτα χαμηλή τιμή ενώ η συμφωνία αμαυρώθηκε από γεγονότα διαφθοράς. Η Crescent από την άλλη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τις αποδίδονται και ιδίως τις πρακτικές διαφθοράς για τις οποίες ο πρόεδρος του Ιράν κατέκρινε την αραβική εταιρεία. Η Crescent ανέφερε ότι πρόκειται απλά για παρεξήγηση.