Η Volton, παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της να στηρίζει τον αθλητισμό και να προάγει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε, συμμετείχε ως Επίσημος Χορηγός στο «Skiritida Run 2024». Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου στο Δάσος Σκιρίτιδας και αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ του Νομού Αρκαδίας

Ο DJ Μιχάλης Καλφαγιάννης, από το ειδικά διαμορφωμένο van της Volton, ανέλαβε να δώσει ρυθμό στους δρομείς με τις εντυπωσιακές μουσικές επιλογές του, δημιουργώντας μια ζωντανή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, που ενίσχυε το πνεύμα του αγώνα. Παράλληλα, η promo team της Volton μοίραζε δώρα σε όλους τους επισκέπτες.

Η μασκότ της Volton, ο αγαπημένος Voltonakos, ήταν παρών για να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους, προσθέτοντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα και ενθουσιασμό, ιδίως στα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και προσέφερε στους παρευρισκόμενους μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, κλείνοντας το «Skiritida Run 2024» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Volton συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές διοργανώσεις, ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό και επιβραβεύοντας την προσωπική προσπάθεια και εξέλιξη. Η συμμετοχή της στο «Skiritida Run 2024» αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της δέσμευσής της για στήριξη της κοινωνίας και του αθλητισμού.