Παρίσι: Ο Τομ Κρουζ πάνω σε μια Ηλεκτρική LiveWire έφυγε με τη Σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρίσι: Ο Τομ Κρουζ πάνω σε μια Ηλεκτρική LiveWire έφυγε με τη Σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων
energia.gr
Τρι, 13 Αυγούστου 2024 - 10:51

Κανένα από αυτά τα κατορθώματα του δεν ακούγεται παράταιρο εδω και πολύ καιρό. Φυσικά πρόκειται για τον ηθοποιό που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο τελευταίος μεγάλος σταρ των ταινιών δράσης. Ο Τομ Κρουζ  εδώ και καιρό έχει οδηγήσει τα πάντα, ενώ εχει πιλοτάρει και μαχητικό τζετ σε πολλές σκηνές καταδίωξης υψηλής αδρεναλίνης. Αλλά αυτή τη φορά

αφού κατέβηκε από την οροφή του Stade de France του Παρισιού μπροστά σε περισσότερους από 70.000 θεατές και κατέκτησε την Ολυμπιακή σημαία, η μοτοσικλέτα που την τοποθέτησε και πέρασε μέσα από το στάδιο και βγήκε στους δρόμους δεν ήταν από τις κλασικές, που τον έχουμε δει από καιρό να οδηγεί. Αντίθετα, ήταν μια LiveWire Del Mar, μια αμερικανικής κατασκευής ηλεκτρική μοτοσικλέτα που παρήχθη από την ηλεκτρική spin-off εταιρεία της Harley-Davidson την LiveWire.

Η γεμάτη δράση κρουαζιέρα στο νυχτερινό Παρίσι κορυφώθηκε με το Cruise να ανέβει στην πίσω ράμπα ενός μεταγωγικού αεροπλάνου που τον περίμενε πριν πετάξει στο Λος Άντζελες, μαζί με την ηλεκτρική μοτοσικλέτα και τη σημαία των Ολυμπιακών, δημιουργώντας τη βάση για την Πόλη των Αγγέλων για να φιλοξενήσει τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028. Αλλά σε αντίθεση με όλες τις πρώην θρυλικές σκηνές μοτοσικλέτας του Cruise, αυτή ήταν εντελώς απαλλαγμένη από ηχητικά εφέ ενός θερμικού κινητήρα. Εφυγε από το Stade de France και διέσχισε το Παρίσι για να φτάσει στο αεροδρόμιο και το μόνο που ακουγόταν ήταν ο κυματισμός της σημαίας των Ολυμπιακών αγώνων που είχε τοποθρτήσει στην ουρά της LiveWire.

Σίγουρα το Λος Άντζελες μας υπόσχεται εικόνες και μη ήχους από το μέλλον.