Για μία ακόμη χρονιά το ΙΕΝΕ συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει το ετήσιo Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας

Ως γνωστό η Αδελφότης Υδραίων Αθηνών (www.aya.com.gr) διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία, στο ιστορικό νησί της Ύδρας, το «Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας». Αυτή την χρονιά το «Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας» πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30 έως 14:00, στην Συνεδριακή Αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας, με τίτλο: "Artificial and Emotional Intelligence in Shipping:  Will Common Sense Prevail?"

 

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές, ανώτατα στελέχη Ναυτιλιακών εταιριών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Ναυτιλίας, σύμβουλοι, ακαδημαϊκοί και μέλη ιστορικών Ναυτιλιακών οικογενειών της Ύδρας.

 

Μετά από πρόσκληση των οργανωτών ο Πρόεδρος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ, κ. Κωστής Σταμπολής, θα συμμετέχει στο ΝΣΥ ως συντονιστής ενός εκ των συνεδρίων αλλά και με ομιλία του. Το εν λόγω ΝΣΥ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα πολλών φορέων, μεταξύ των οποίων και του ΙΕΝΕ. Το Ινστιτούτο υποστηρίζει το Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας στο πλαίσιο των διευρυμένων δραστηριοτήτων του που καλύπτουν όλους τους κλάδους της ενέργειας μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και αυτός των θαλάσσιων μεταφορών με έμφαση τα ενεργειακά φορτία άλλα και την στροφή προς εναλλακτικά καύσιμα χαμηλών εκπομπών άνθρακα.