CSE: Διοργανώνει Συνέδριο Ηγεσίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη  στο One World Trade Center της Ν. Υόρκης 

CSE: Διοργανώνει Συνέδριο Ηγεσίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη  στο One World Trade Center της Ν. Υόρκης
energia.gr
Τετ, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:10

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE), με μια ισχυρή εικοσαετή παρουσία στην Ελλάδα και διεθνώς στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και των ESG κριτηρίων, ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός κορυφαίου συνεδρίου στη Νέα Υόρκη, στις 30 Σεπτεμβρίου 2024, στο εμβληματικό One World Trade Center. Στο συνέδριο θα παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη από μερικούς από τους ισχυρότερους Ομίλους και οργανισμούς από τις ΗΠΑ και Καναδά.

 

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών ηγεσίας και ο εντοπισμός των αναγκών για μια πραγματικά οικονομικά βιώσιμη επιχειρηματική στρατηγική που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και το θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες με τους κορυφαίους του κλάδου. 

Μεταξύ των επιλεγμένων ομιλητών θα βρεθούν διακεκριμένα στελέχη και Leaders  από κορυφαίες εταιρείες, όπως η META (πρώην FACEBOOK), η PAPER EXCELLENCE, η ESTEE LAUDER, η Credit Union των Ηνωμένων Εθνών (UN CFU).

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας που διεξήγαγε το CSE σε Αμερική και Ευρώπη το 2023. Αυτή η ετήσια έρευνα, η οποία πραγματοποιείται από το 2016, αναδεικνύει τις μελλοντικές τάσεις και τις στρατηγικές ηγεσίας που απαιτούνται για την επίτευξη ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων, σε συνδυασμό με ένα θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Σημειώνεται ότι  το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργανώνει στην Αθήνα το βραβευμένο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης – ESG, το οποίο στοχεύει να δώσει όλα τα επίκαιρα εργαλεία και τους πόρους που απαιτούνται για την εφαρμογή ή την αναβάθμιση των υφιστάμενων πρωτοβουλιών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, αλλά και για την εξέλιξη των επιδόσεών των εταιρειών στα ESG κριτήρια. Το φετινό πρόγραμμα, θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου από τις 9:30πμ -5:30μμ και στις 31 Οκτωβρίου από τις 9:30πμ -5:30μμ.

Περισσότερα από 10.000 στελέχη που εκπροσωπούν το 90% των Fortune 500 εταιρείες, τοπικές κυβερνήσεις και ακαδημαϊκοί φορείς έχουν πιστοποιηθεί ως Sustainability Managers από το Κέντρο Αειφορίας (CSE) συμμετέχοντας στην διεθνή Πιστοποίηση για την Βιώσιμη Ανάπτυξη -ESG.