Από τα διασυνδεδεμένα προϊόντα έως το λογισμικό και τις υπηρεσίες, η Schneider Electric παρουσίασε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις για τη βιομηχανία

Η Schneider Electric, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, πραγματοποίησε στις 8 Οκτωβρίου μία διαδραστική εκδήλωση με τίτλο: «Innovation Day: A journey through Advanced Industry Solutions» για τους πελάτες της στη βιομηχανία, στον πολυχώρο «10ΑΜ Loft» στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση, στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν για τις τάσεις της αγοράς και τις εξελίξεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, ενώ εκτός από το μεγάλο χαρτοφυλάκιο έξυπνων προϊόντων παρουσίασαν και τις νέες δυνατότητες στο κομμάτι του software και των πρωτοποριακών υπηρεσιών για την προγνωστική και προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού.

Οι πρωτοποριακές λύσεις που παρουσιάστηκαν

Μέσα από μία περιήγηση στην έκθεση, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά:

  • Λύσεις για διανομή ισχύος, όπως έξυπνοι ηλεκτρικοί πίνακες διανομής ισχύος έως 630A PrismaSet G, σε συνδυασμό με τους αυτόματους διακόπτες κλειστού τύπου ComPact NS και τους αυτόματους διακόπτες μεταγωγής TransferPact

  • Βιομηχανικό αυτοματισμό για ευέλικτα και έξυπνα συστήματα, όπως τον νέο συνεργατικό ρομποτικό βραχίονα Lexium Cobot, τον ελεγκτή αυτοματισμού υψηλών προδιαγραφών Modicon M580 ePac, το Tesys Giga τη νέα γενιά ρελέ υψηλής ισχύος (έως 800 Α), καθώς και το Tesys Island, μία ψηφιακή λύση διαχείρισης φορτίου που καθιστά τα μηχανήματα πιο έξυπνα και αξιόπιστα και πολλά ακόμα.

  • Λύσεις για την Ηλεκτροκίνηση με το νέο Evlink Pro AC για ασφαλείς και αξιόπιστες υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

  • Αδιάλειπτη παροχή ισχύος για αξιοπιστία και διαθεσιμότητα κάθε στιγμή με προϊόντα όπως το Easy UPS 3-Phase Modular και το Easy UPS 3L.

  • Πρωτοποριακές Υπηρεσίες, όπως οι ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την προβλεπτική συντήρηση και την πρόληψη σφαλμάτων του εξοπλισμού, ενεργειακοί έλεγχοι και επιθεωρήσεις σχετικά με την ποιότητα της ισχύος και πολλές νέες ακόμα δυνατότητες με τη χρήση προηγμένων λογισμικών για τη συλλογή και ανάλυση των δεδομένων με στόχο την απρόσκοπτη και πιο αποδοτική λειτουργία του εξοπλισμού.

Βιομηχανία 4.0

Η εκδήλωση, η οποία επικεντρώθηκε στην παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων και τάσεων που αφορούν την Industry 4.0, ανέδειξε τη σημασία της ψηφιοποίησης και της βιώσιμης ανάπτυξης στη βιομηχανία. Μέσα από τις ολοκληρωμένες λύσεις της Schneider Electric, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να επιτύχουν μεγαλύτερη απόδοση, ασφάλεια και αποδοτικότητα στις λειτουργίες τους, ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα της συνδεσιμότητας, της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων.

Η Schneider Electric, σταθερά προσανατολισμένη στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, συνεχίζει να πρωτοπορεί, προσαρμόζοντας τις τεχνολογίες της στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και διαμορφώνοντας το μέλλον της βιομηχανίας.