Πετρέλαιο Θέρμανσης Από την AVIN με Κέρδος εως 6% σε Go For More Πόντους, Πολλαπλά Οφέλη και Εγγυημένη Παράδοση

Πετρέλαιο Θέρμανσης Από την AVIN με Κέρδος εως 6% σε Go For More Πόντους, Πολλαπλά Οφέλη και Εγγυημένη Παράδοση
energia.gr
Δευ, 14 Οκτωβρίου 2024 - 15:55

Η AVIN ξεκινά τη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές, εγγυημένη ποιότητα και άμεση παράδοση με δυνατότητα πληρωμής σε έως και 12 δόσεις

Ειδικότερα, η εταιρεία σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More προσφέρουν κέρδος 6% σε Go For More πόντους για αγορές με τις πιστωτικές κάρτες και 3% για αγορές με χρεωστικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης AVIN Κερδίζω έχουν 0,5 πόντους ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, κερδίζοντας πολλαπλές δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ για εξαργύρωση στα πρατήρια της AVIN.

Επιπλέον, με στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών που θα προμηθευτούν πετρέλαιο τη φετινή χειμερινή περίοδο, η AVIN δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας μέσα από πολλαπλά κανάλια, όπως το τηλεφωνικό κέντρο 18108 και το 210-2827940 με αστική χρέωση, την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.avinoil.gr/), το ειδικά διαμορφωμένο tab στο AVIN ΚΕΡΔΙΖΩ app και τη νέα απλοποιημένη φόρμα ενδιαφέροντος μέσω social media.


Η χειμερινή περίοδος θα συνεχιστεί δυναμικά με διαγωνισμούς για τον πελάτη που θα χαρίσουν σε τυχερούς καταναλωτές δώρα και επιπλέον οφέλη.

 

Η ενέργεια ισχύει από 15 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2024.Όροι και προϋποθέσεις σχετικά με την ενέργεια Go For More θα βρείτε στο nbg.gr.

 

Στην AVIN Γεμίζεις Πετρέλαιο – Κερδίζεις Ευρώ.