Ο κ. Dimitar Angelov, ο υπεύθυνος αρχιμηχανικός των αντιδραστήρων 5 και 6, πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα νέου διευθυντή του πυρηνικού σταθμού του Κοζλοντούι, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Βούλγαρου πρωθυπουργού κ. Boyko Borisov
Ο κ. Dimitar Angelov, ο υπεύθυνος αρχιμηχανικός των αντιδραστήρων 5 και 6, πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα νέου διευθυντή του πυρηνικού σταθμού του Κοζλοντούι, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Βούλγαρου πρωθυπουργού κ. Boyko Borisov. 

Η ανακοίνωση του ονόματος του νέου διευθυντή του σταθμού του Κοζλοντούι έγινε μόλις λίγες ώρες μετά την παραίτηση του ως τώρα διευθυντή κ. Ivan Genov, ο οποίος αισθάνθηκε προσβεβλημένος από σχόλιο του Υπουργού Οικονομικών κ. Traikov, ότι η διοίκηση του σταθμού είχε πραγματοποιήσει ασύμφορες συμφωνίες με ιδιώτες.

Ερωτηθείς αν είναι σαφές για το ποιοι πρόκειται να διαδεχθούν τους δύο γενικούς διευθυντές της Εθνικής Εταιρείας Ηλεκτρισμού (ΝΕΚ) της χώρας, οι οποίοι απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους, ο κ. Borisov δήλωσε ότι υπάρχει σαφήνεια για τα πάντα.