Πτώση 0,10% κατέγραψε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης την παρελθούσα εβδομάδα, σημειώνοντας αντίστροφη πορεία σε σχέση με την διεθνή τιμή του πετρελαίου. Στοιχεία που δημοσιοποίησε προχθές το υπουργείο Περιβάλλοντος καταδεικνύουν ότι ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πωλήσεως της αμόλυβδης διαμορφώθηκε την παρελθούσα Παρασκευή στα 1,039 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας πτώση 0,10% σε σχέση με την Παρασκευή 2/10 που ήταν 1,040 ευρώ ανά λίτρο
Πτώση 0,10% κατέγραψε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης την παρελθούσα εβδομάδα, σημειώνοντας αντίστροφη πορεία σε σχέση με την διεθνή τιμή του πετρελαίου.

Στοιχεία που δημοσιοποίησε προχθές το υπουργείο Περιβάλλοντος καταδεικνύουν ότι ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πωλήσεως της αμόλυβδης διαμορφώθηκε την παρελθούσα Παρασκευή στα 1,039 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας πτώση 0,10% σε σχέση με την Παρασκευή 2/10 που ήταν 1,040 ευρώ ανά λίτρο.           

Ο μέσος όρος της τιμής εκ διυλιστηρίου με φόρους και δασμούς διαμορφώθηκε στα 0,904 ευρώ ανά λίτρο, ενώ η χονδρική τιμή πωλήσεως από τις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών ήταν 0,980 ευρώ ανά λίτρο.           

Η διεθνής τιμή του αργού πετρελαίου την προηγούμενη Παρασκευή διαμορφώθηκε στα 69,79 δολλάρια ανά βαρέλι, όταν την Παρασκευή 2/10 ήταν στα 66,86 ευρώ ανά βαρέλι.           

Προχθές, η τιμή του πετρελαίου κινήθηκε στα 74,50 δολλάρια το βαρέλι, λόγω του αδύναμου δολλαρίου και των απρόσμενα ενθαρρυντικών στοιχείων για το εμπορικό ισοζύγιο στην Κίνα.