Ο Sergei Komlev, Διευθυντής του Τμήματος Εξωτερικών Συμβάσεων και Διαμόρφωσης Τιμών της Gazprom Export, ήτο ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του Τέταρτου Διεθνούς Συνεδρίου Ρυθμιστικών Θεμάτων Ενέργειας, (WFER IV), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 18 – 21 Οκτωβρίου.
Ο Sergei Komlev, Διευθυντής του Τμήματος Εξωτερικών Συμβάσεων και Διαμόρφωσης Τιμών της Gazprom Export, ήτο ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του Τέταρτου Διεθνούς Συνεδρίου Ρυθμιστικών Θεμάτων Ενέργειας, (WFER IV), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 18 – 21 Οκτωβρίου. Ο κ. Komlev ο οποίος έχει επανειλημμένως επισκεφθεί τη χώρα μας ως εκπρόσωπος της Gazprom αναφέρθηκε στην πολιτική της Ε.Ε στον τομέα του φυσικού αερίου καθώς και στα
μελλοντικά σχέδια του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού τον οποίο εκπροσωπεί στην ενεργειακή αγορά.

Ο Sergei Komlev έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς στον χώρο της ενέργειας όπως φυσικό αέριο, ηλεκτρισμός, πετρέλαιο, καθώς και ζητήματα χρηματοδότησης, τόσο στη ρωσική αγορά όσο και διεθνώς.

Ο κ. Komlev  είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας. Πριν την ένταξή του Gazprom Export, εργάστηκε ως διευθυντής του γραφείου της Μόσχας των διεθνών ενεργειακών συμβούλων Pace Global Energy Services.

Επίσης ο κ. Komlev πριν ξεκινήσει τη συνεργασία του με τη Gazprom είχε εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στις εταιρείες United Financial Group και Economist Intelligence Unit.