Κοινή γενική συνέλευση των μετόχων, του εποπτικού συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Trans-Balkan Pipeline B.V. διενεργήθηκε στο Άμστερνταμ στις 17-18 Δεκεμβρίου 2009. Η διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε στους μετόχους και στα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου λεπτομερή απολογισμό των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων το 2009 και τον προτεινόμενο προϋπολογισμό για το 2010.
Κοινή γενική συνέλευση των μετόχων, του εποπτικού συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Trans-Balkan Pipeline B.V. διενεργήθηκε στο Άμστερνταμ στις 17-18 Δεκεμβρίου 2009.

Η διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε στους μετόχους και στα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου λεπτομερή απολογισμό των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων το 2009 και τον προτεινόμενο προϋπολογισμό για το 2010.

Οι κύριοι συνεργάτες και σύμβουλοι της Εταιρείας παρουσίασαν στους Μετόχους και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου εκθέσεις σχετικά με θέματα φορολογίας, marketing, τεχνικής και χρηματοοικονομικής προόδου του έργου και άλλα θέματα εταιρικής δραστηριότητας.

Σημειώνεται πως η Trans-Balkan Pipeline B.V. ιδρύθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2008 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας σύμφωνα με την τριμερή συμφωνία που υπογράφηκε στις 15 Μαρτίου 2007 στην Αθήνα, μεταξύ της Ρωσίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας για την κατασκευή και τη λειτουργία του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

(ΠΗΓΗ: tbpipeline.com)