Σε εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για το έργο της κατασκευής θερμοηλεκτρικού σταθμού 300 MW προσανατολίζεται η διοίκηση των ορυχείων Μπανοβίτσι, στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και για το λόγο αυτό απηύθυνε σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος. Θα υπάρξει λίστα προεπιλογής, ενώ ο στρατηγικός επενδυτής που θα επιλεγεί θα γίνει συνέταιρος στην ανάπτυξη του ενεργειακού συγκροτήματος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προώθησης Επενδύσεων της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης (FIPA)
Σε εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για το έργο της κατασκευής θερμοηλεκτρικού σταθμού 300 MW προσανατολίζεται η διοίκηση των ορυχείων Μπανοβίτσι, στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και για το λόγο αυτό απηύθυνε σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Θα υπάρξει λίστα προεπιλογής, ενώ ο στρατηγικός επενδυτής που θα επιλεγεί θα γίνει συνέταιρος στην ανάπτυξη του ενεργειακού συγκροτήματος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προώθησης Επενδύσεων της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης (FIPA).

Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου 2010, ενώ ο στρατηγικός επενδυτής που θα επιλεγεί θα λαμβάνει -από κοινού- με τη διοίκηση της εταιρείας αποφάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης.