Η θέση του προέδρου της Ρωσίας ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, «περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο», δήλωσε ο τελευταίος μιλώντας στην εφημερίδα Kommersant. Με τον τρόπο αυτό, ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να υποβάλλει υποψηφιότητα για το προεδρικό αξίωμα στη Ρωσία το 2012, παρ’ ότι έχει θητεύσει στη θέση αυτή σε δύο συνεχόμενες θητείες από το 2000 ως το 2008
Η θέση του προέδρου της Ρωσίας ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, «περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο», δήλωσε ο τελευταίος μιλώντας στην εφημερίδα Kommersant. Με τον τρόπο αυτό, ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να υποβάλλει υποψηφιότητα για το προεδρικό αξίωμα στη Ρωσία το 2012, παρ’ ότι έχει θητεύσει στη θέση αυτή σε δύο συνεχόμενες θητείες από το 2000 ως το 2008.

Ωστόσο, δεν είχε το δικαίωμα, βάση του ρωσικού συντάγματος, να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη συνεχόμενη θητεία. Έτσι, το 2012, μπορεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα, πράγμα το οποίο επιτρέπεται από το Σύνταγμα της χώρας.