Ο τριφασικός μετατροπέας ηλιακής ενέργειας, Sunny Tripower 17000TL της SMA, αξιολογήθηκε στην πρόσφατη δοκιμή μετατροπέων του ειδικού περιοδικού Photon Profi ως μια "κορυφαία συσκευή" με συνολικό βαθμό "Α+". Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο Sunny Tripower έπεισε τους εμπειρογνώμονες κυρίως με το μεγαλύτερο με διαφορά βαθμό απόδοσης που έχει καταγραφεί ποτέ σε δοκιμή του περιοδικού.

Ο τριφασικός μετατροπέας ηλιακής ενέργειας, Sunny Tripower 17000TL της SMA, αξιολογήθηκε στην πρόσφατη δοκιμή μετατροπέων του ειδικού περιοδικού Photon Profi ως μια "κορυφαία συσκευή" με συνολικό βαθμό "Α+". Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο Sunny Tripower έπεισε τους εμπειρογνώμονες κυρίως με το μεγαλύτερο με διαφορά βαθμό απόδοσης που έχει καταγραφεί ποτέ σε δοκιμή του περιοδικού. Στο κορυφαίο αποτέλεσμα ωστόσο συντελούν και τα νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι το ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας Optiprotect για την επιτήρηση της φωτοβολταϊκής γεννήτριας καθώς και η εξαιρετικά αποτελεσματική ανίχνευση του σημείου μέγιστης ισχύος (MPP).

Ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της SMA, κ. Günther Cramer σχολίασε σχετικά: «Εστιάζουμε στη μείωση του κόστους του συστήματος. Στην SMA, πάνω από 600 μηχανικοί και τεχνικοί αναπτύσσουν με επιτυχία τεχνολογικές καινοτομίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας ώστε να απλοποιείται η εγκατάσταση, η συντήρηση και η επισκευή του μετατροπέα και τελικά να μειώνεται το κόστος του συστήματος. Ο Sunny Tripower καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στην εταιρεία μας».