Εργοστασιακή μονάδα παραγωγής σαμπουάν και προϊόντων υγιεινής μαλλιών, πρόκειται να δημιουργήσει η πολυεθνική Procter&Gamble στην περιοχή Ούρλατι της Ρουμανίας και η οποία θα αποτελέσει την πρώτη επένδυση της εταιρίας η οποία θα λειτουργεί σύμφωνα με τα στάνταρτ προστασίας του περιβάλλοντος, που προβλέπουν οι σύγχρονες αναπτυξιακές δράσεις της «πράσινης οικονομίας»
Εργοστασιακή μονάδα παραγωγής σαμπουάν και προϊόντων υγιεινής μαλλιών, πρόκειται να δημιουργήσει η πολυεθνική Procter&Gamble στην περιοχή Ούρλατι της Ρουμανίας και η οποία θα αποτελέσει την πρώτη επένδυση της εταιρίας η οποία θα λειτουργεί σύμφωνα με τα στάνταρτ προστασίας του περιβάλλοντος, που προβλέπουν οι σύγχρονες αναπτυξιακές δράσεις της «πράσινης οικονομίας».

Η εργοστασιακή αυτή μονάδα, ύψους 100 εκατ. ευρώ, θα απασχολεί 250 εργαζόμενους και θα παράγει προϊόντα γνωστών εμπορικών ετικετών της εταιρίας, όπως τα σαμπουάν, Pantene, Wash&Go, Head&Shoulders, καθώς επίσης και καλλυντικά μαλλιών.

Τα προϊόντα αυτά, θα διατίθενται στις αγορές περιφερειακά της Ρουμανίας, ενώ αργότερα θα εξάγονται και στις αγορές της Τουρκίας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας.