Cameron: Στα 70 Εκατ. Δολ. Αναμένεται να Φτάσει ο Κύκλος Εργασιών του Εργοστασίου στο Πλοέστι

Cameron: Στα 70 Εκατ. Δολ. Αναμένεται να Φτάσει ο Κύκλος Εργασιών του Εργοστασίου στο Πλοέστι
energia.gr
Τετ, 6 Οκτωβρίου 2010 - 10:18
Κύκλο εργασιών περίπου 70 εκατ. δολάρια προβλέπει για το πρώτο έτος λειτουργίας του νέου του εργοστασίου στο Πλοέστι της Ρομανίας ο αμερικανικός όμιλος Cameron, ο οποίος έχει συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 5,5 δις δολάρια. Το εργοστάσιο αποτελεί έναν εξειδικευμένο φορέα παροχής εξοπλισμού και υπηρεσιών για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ η σχετική επένδυση, ύψους 80 εκατ. δολαρίων ολοκληρώθηκε πέρυσι
Κύκλο εργασιών περίπου 70 εκατ. δολάρια προβλέπει για το πρώτο έτος λειτουργίας του νέου του εργοστασίου στο Πλοέστι της Ρομανίας ο αμερικανικός όμιλος Cameron, ο οποίος έχει συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 5,5 δις δολάρια.

Το εργοστάσιο αποτελεί έναν εξειδικευμένο φορέα παροχής εξοπλισμού και υπηρεσιών για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ η σχετική επένδυση, ύψους 80 εκατ. δολαρίων ολοκληρώθηκε πέρυσι. Από την επένδυση δημιουργήθηκαν 300 νέες θέσεις εργασίας, ενώ είναι το δεύτερο κέντρο παραγωγής , μέσω του οποίου ο όμιλος Cameron είναι παρών στην ρουμανική αγορά.

«Έχουμε φτάσει το πλήρες δυναμικό μας και έχουμε τα 300 άτομα που είχαν υπολογίσει αρχικά . Τα τελευταία άτομα έχουν ήδη προσληφθεί . Πιστεύω ότι θα φθάσουμε τα 70 εκατ. δολάρια το τρέχον έτος στο Πλοϊέστι και πάνω από τα 100 εκατ. δολάρια το 2011 », υπογραμμίζει ο Μάριους Tripşa , γενικός διευθυντής της Cameron Ρουμανίας.