Με φορέα επένδυσης την εταιρεία Selected Volt Α.Ε., η Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδοτεί την κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού σταθμού της χώρας, στα Φάρσαλα, ισχύος 9,99 MW. Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια από τη λειτουργία την επένδυσης εκτιμάται ότι επαρκεί για την ηλεκτροδότηση μια πόλης με πληθυσμό 10.800 κατοίκων ή ισοδύναμα 3.730 νοικοκυριά, και αντιστοιχεί σε ισχύ παραγόμενη από 24.450 βαρέλια πετρελαίου ετησίως
Με φορέα επένδυσης την εταιρεία Selected Volt Α.Ε., η Τράπεζα Πειραιώς χρηματοδοτεί την κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού σταθμού της χώρας, στα Φάρσαλα, ισχύος 9,99 MW.

Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια από τη λειτουργία την επένδυσης εκτιμάται ότι επαρκεί για την ηλεκτροδότηση μια πόλης με πληθυσμό 10.800 κατοίκων ή ισοδύναμα 3.730 νοικοκυριά, και αντιστοιχεί σε ισχύ παραγόμενη από 24.450 βαρέλια πετρελαίου ετησίως.

Επίσης, υποκαθιστώντας την ηλεκτρική ενέργεια που εναλλακτικά θα παραγόταν από λιγνίτη, η επένδυση θα αποτρέψει την έκλυση στην ατμόσφαιρα περίπου 18.600 τόνων διοξειδίου του άνθρακα ετησίως.