Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων, η ιρανική εταιρεία Petrochemical Commercial (PCC) ενδιαφέρεται να κατασκευάσει εργοστάσιο στην ΠΓΔΜ με αρχική επένδυση έως και 100 εκατ. ευρώ. Η PCC αποτελεί ιρανο-βρετανικό όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στην πώληση πετροχημικών προϊόντων, σύμφωνα δε με την ανωτέρω πηγή, ενδιαφέρεται να ανοίξει στην ΠΓΔΜ εργοστάσιο παραγωγής καταλυτών για την πετροχημική βιομηχανία σε συνεργασία με την εταιρεία «Johnson Matthey» που ήδη δραστηριοποιείται στη χώρα

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων, η ιρανική εταιρεία Petrochemical Commercial ( PCC) ενδιαφέρεται να κατασκευάσει εργοστάσιο στην ΠΓΔΜ με αρχική επένδυση έως και 100 εκατ. ευρώ. Η PCC αποτελεί ιρανο-βρετανικό όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στην πώληση πετροχημικών προϊόντων, σύμφωνα δε με την ανωτέρω πηγή, ενδιαφέρεται να ανοίξει στην ΠΓΔΜ εργοστάσιο παραγωγής καταλυτών για την πετροχημική βιομηχανία σε συνεργασία με την εταιρεία « Johnson Matthey» που ήδη δραστηριοποιείται στη χώρα.

Βάσει δημοσιογραφικών πληροφοριών ωστόσο, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ κρατά μυστικές τις σχετικές διαπραγματεύσεις καθώς φοβάται αρνητική αντίδραση των ΗΠΑ, λόγω του κυρίαρχου ιρανικού κεφαλαίου στην PCC.