Ανακοινώθηκαν οι Πέντε Επικρατέστερες Εταιρείες για την Μελέτη Σκοπιμότητας στο Βουλγαρικό Τμήμα του South Stream

Ανακοινώθηκαν οι Πέντε Επικρατέστερες Εταιρείες για την Μελέτη Σκοπιμότητας στο Βουλγαρικό Τμήμα του South Stream
energia.gr
Τρι, 14 Δεκεμβρίου 2010 - 19:15
Στις πέντε επικρατέστερες εταιρείες για την εκπόνηση της μελέτης σκοπιμότητας του τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου South Stream που θα περνάει από το έδαφός της κατέληξε εχθές η Βουλγαρία. Την επιλογή έκανε η κρατική Bulgarian Energy Holding (BEH), η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Διαπιστώθηκε ότι οι κάτωθι υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις και συνεπώς εκλήθησαν να υποβάλουν πλήρη προσφορά: Giprogazcenter, Saipem Spa., η κοινοπραξία YUZHNIGIPROGAZ και GASTEC BG, η ILF Beratende Ingenieure GmbH (ILF Consulting Engineers) και η Jacobs Consultancy UK»

Στις πέντε επικρατέστερες εταιρείες για την εκπόνηση της μελέτης σκοπιμότητας του τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου South Stream που θα περνάει από το έδαφός της κατέληξε εχθές η Βουλγαρία.

Την επιλογή έκανε η κρατική Bulgarian Energy Holding (BEH), η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Διαπιστώθηκε ότι οι κάτωθι υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις και συνεπώς εκλήθησαν να υποβάλουν πλήρη προσφορά: Giprogazcenter, Saipem Spa., η κοινοπραξία YUZHNIGIPROGAZ και GASTEC BG, η ILF Beratende Ingenieure GmbH (ILF Consulting Engineers) και η Jacobs Consultancy UK».

Μόνο ένας υποψήφιος από όσους είχαν αρχικά εκδηλώσει ενδιαφέρον, η Applus Nогсоntrol, δεν θα προχωρήσει στην επόμενη φάση, όπως προσθέτει η ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική πρόσκληση είχε ανακοινωθεί από τις BEH και Gazprom τον περασμένο μήνα.