Οι Σημαντικές Παρουσιάσεις των κ.κ. Ν. Νικολάου και Η. Κονοφάγου για τα Ελληνικά Κοιτάσματα Υδρογονανθράκων στο "Ενέργεια και Ανάπτυξη 2010" (video)

Οι Σημαντικές Παρουσιάσεις των κ.κ. Ν. Νικολάου και Η. Κονοφάγου για τα Ελληνικά Κοιτάσματα Υδρογονανθράκων στο Ενέργεια και Ανάπτυξη 2010 (video)
energia.gr
Τετ, 22 Δεκεμβρίου 2010 - 15:03
Τις τελευταίες ημέρες αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του ΥΠΕΚΑ να προχωρήσει στην σύσταση φορέα για τις έρευνες υδρογονανθράκων στον ελληνικό χώρο, μετά από αρκετές αναβολές. Στα πλαίσια αυτά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ομιλίες του Δρ. Ντίνου Νικολάου, Γεωλόγου Πετρελαίου και μέλους του Δ.Σ. του ΙΕΝΕ, καθώς και του Δρ. Ηλία Κονοφάγου, Αντιπρόεδρου του Τμήματος Ανάπτυξης Υδρογονανθράκων της Flow S.A, οι οποίοι παρουσίασαν πρόσφατα στο συνέδριο «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2010» του ΙΕΝΕ μια πλήρη εικόνα για τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και για την κατεύθυνση που θα πρέπει να κινηθούν οι σχετικές προσπάθειες. Το Energia.gr σας παρουσιάζει τις ομιλίες τους σε μορφή βίντεο.

Τις τελευταίες ημέρες αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του ΥΠΕΚΑ να προχωρήσει στην σύσταση φορέα για τις έρευνες υδρογονανθράκων στον ελληνικό χώρο, μετά από αρκετές αναβολές. Στα πλαίσια αυτά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ομιλίες του Δρ. Ντίνου Νικολάου, Γεωλόγου Πετρελαίου και μέλους του Δ.Σ. του ΙΕΝΕ, καθώς και του Δρ. Ηλία Κονοφάγου, Αντιπρόεδρου του Τμήματος Ανάπτυξης Υδρογονανθράκων της Flow S. A, οι οποίοι παρουσίασαν πρόσφατα στο συνέδριο «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2010» του ΙΕΝΕ μια πλήρη εικόνα για τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και για την κατεύθυνση που θα πρέπει να κινηθούν οι σχετικές προσπάθειες. Το Energia. gr σας παρουσιάζει τις ομιλίες τους σε μορφή βίντεο.

 

Δρ . Ντίνος Νικολάου , Γεωλόγος Πετρελαίου , Δρ . Ηλίας Κονοφάγος , Flow SA from Iene on Vimeo.