Ομάδα βουλευτών στη Βρετανία προτείνει την εισαγωγή ενός συστήματος με δελτία για την χρήση ενέργειας από τους πολίτες, ώστε να αντιμετωπιστεί η επερχόμενη ενεργειακή και κλιματική κρίση. Με βάση την πρόταση, ένας αριθμός εμπορεύσιμων δικαιωμάτων ενέργειας (TEQs) θα εκδοθεί και θα χρησιμοποιείται για την αγορά ενέργειας, είτε πρόκειται για καύσιμα, είτε για ηλεκτρισμό.

Ομάδα βουλευτών στη Βρετανία προτείνει την εισαγωγή ενός συστήματος με δελτία για την χρήση ενέργειας από τους πολίτες, ώστε να αντιμετωπιστεί η επερχόμενη ενεργειακή και κλιματική κρίση. Με βάση την πρόταση, ένας αριθμός εμπορεύσιμων δικαιωμάτων ενέργειας ( TEQs) θα εκδοθεί και θα χρησιμοποιείται για την αγορά ενέργειας, είτε πρόκειται για καύσιμα, είτε για ηλεκτρισμό.

Η ποσότητα που θα μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος θα έχει όρια και όποιος επιθυμεί παραπάνω θα πληρώνει με βάση τις τιμές της αγοράς. Το όλο σχέδιο καταρτίστηκε από μια κοινοβουλευτική ομάδα για το peak oil και έχει κατηγορηθεί μέχρι στιγμής για το επιπλέον κόστος που σημαίνει για τους καταναλωτές.