Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 16 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων, θα δώσει το παρόν για μία ακόμη χρονιά στην διεθνή έκθεση Intersolar Europe 2011

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 16 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων, θα δώσει το παρόν για μία ακόμη χρονιά στην διεθνή έκθεση Intersolar Europe 2011. Η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της ηλιακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 2.000 εκθέτες από 40 χώρες και θα διεξαχθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, από 8 έως 10 Ιουνίου 2011.

 

Με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση και με το ισχυρό μήνυμα της επανάστασης της ηλιακής ενέργειας, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar θα έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί τους επαγγελματίες επισκέπτες στο Hall Β5, Stand 110, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη νέα πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας, όπως και για τις τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς αγοράς ηλιακής ενέργειας.

 

Νέα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πάνελ

Στον εκθεσιακό χώρο της Krannich Solar θα γίνει η παρουσίαση των νέων ολοκληρωμένων συστημάτων στήριξης D- Level System και S- Level System, της Γερμανικής εταιρείας Κ2 Systems. Ο ειδικά μελετημένος σχεδιασμός των καινοτόμων συστημάτων στήριξης επιτρέπει την εγκατάσταση αυξημένης ισχύος σε δώματα με χωροταξικούς περιορισμούς.

Το D- Level System αποτελεί ιδανική λύση για τα δώματα, τα οποία έχουν νότιο προσανατολισμό. Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής των συστημάτων στήριξης D- Level System, η εξαιρετική ευκολία τοποθέτησης και ο πρωτοποριακός τρόπος εγκατάστασης συμβάλλουν στην αποφυγή διάτρησης και στην διατήρηση της μόνωσης.

Το S- Level System είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σε δώματα με δυτικό και ανατολικό προσανατολισμό, παρέχοντας την δυνατότητα τοποθέτησης των φωτοβολταϊκών πάνελ και στις δύο κατευθύνσεις.

 

Νέες προσθήκες φωτοβολταϊκών πάνελ στην γκάμα προϊόντων

Η Krannich Solar εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα προϊόντων της, προσθέτοντας φωτοβολταϊκά πάνελ των πλέον αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας. Τα νέα προϊόντα των εταιρειών B OSCH, S AMSUNG, TIANWEI, YINGLI ( Panda) και SUNTECH ( Black Pearl) χαρακτηρίζονται για τις εγγυημένες αποδόσεις ισχύος και θα παρουσιαστούν στον εκθεσιακό χώρο της Krannich Solar, παράλληλα με τα δημοφιλή μοντέλα των εταιρειών L UXOR και AXITEC.

 

Η Krannich Solar ιδρύθηκε το 1995 και η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας οδήγησε στην ίδρυση 21 υποκαταστημάτων σε 10 χώρες. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών νέων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 270 εργαζομένους

 

Η συνολική ισχύς που εγκαταστάθηκε από την Krannich Solar κατά την διάρκεια του 2010 ανήλθε στα 280 MWp, με αποτέλεσμα η εταιρεία να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη.