Ανοδικά κινούνται οι πωλήσεις της Revoil, παρά την κάμψη της κατανάλωσης και την επιδείνωση της ύφεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης οι πωλήσεις της εταιρείας πετρελαιοειδών αυξήθηκαν με διψήφιους ρυθμούς τόσο σε αξία όσο και όγκο πωλήσεων ενώ και τα κέρδη βελτιώθηκαν.

Ανοδικά κινούνται οι πωλήσεις της Revoil, παρά την κάμψη της κατανάλωσης και την επιδείνωση της ύφεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης οι πωλήσεις της εταιρείας πετρελαιοειδών αυξήθηκαν με διψήφιους ρυθμούς τόσο σε αξία όσο και όγκο πωλήσεων ενώ και τα κέρδη βελτιώθηκαν. Κατά το ίδιο διάστημα, η εταιρεία ενίσχυσε το μερίδιο αγοράς της έναντι του ανταγωνισμού και συνέχισε την επέκταση των πρατηρίων της. 

Συνολικά, από την αρχή του έτους πάνω από 50 πρατήρια προστέθηκαν στο δίκτυό της ενώ τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε η ένταξη οκτώ νέων πρατηρίων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Την ίδια ώρα, θετικά παραμένουν τα μηνύματα από τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο της ποντοπόρου ναυτιλίας. Να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα χρόνο μέσω της 100% θυγατρικής της «Άριστον» αγόρασε 2 φορτηγά πλοία 46 χιλ. τόνων, ενώ έως το τέλος του 2011 επιδιώκει να αποκτήσει ακόμη ένα πλοίο μικρότερης ηλικίας.

Προωθητικές ενέργειες

Όσον αφορά στα σχέδια της Revoil για το επόμενο διάστημα, στόχος, όπως αναφέρουν κύκλοι της εταιρείας, είναι να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές και να ανεβάσει την επισκεψιμότητα των πρατηρίων της. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να εντείνει και να διευρύνει τις προωθητικές ενέργειες σε καύσιμα αλλά και σε λιπαντικά, τα οποία παραμένουν μια δυναμική κατηγορία με σημαντικά περιθώρια κέρδους. Η εταιρεία, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους παραμένει αισιόδοξη για την πορεία των εργασιών της, ωστόσο δεν κρύβει τον προβληματισμό της για την κάμψη της κατανάλωσης.

(από την εφημερίδα "Ημερησία")