H Upsolar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ διεθνώς, προειδοποιεί με ανακοίνωσή της, στις 29 Αυγούστου, ότι κυκλοφορούν στην αγορά μη εξουσιοδοτημένα μοντέλα φωτοβολταϊκών που φέρουν το όνομα της Upsolar στην γερμανική αγορά. Αν και το φαινόμενο αφορά, προς το παρόν, μόνο πελάτες στην Γερμανία, η εταιρεία, μπροστά στην πιθανότητα να διαδοθεί και σε άλλες αγορές, ανακοινώνει ότι λαμβάνει νομική δράση και άλλα μέτρα για αυτά τα αντίγραφα

H Upsolar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ διεθνώς, προειδοποιεί με ανακοίνωσή της, στις 29 Αυγούστου, ότι κυκλοφορούν στην αγορά μη εξουσιοδοτημένα μοντέλα φωτοβολταϊκών που φέρουν το όνομα της Upsolar στην γερμανική αγορά.

 

Αν και το φαινόμενο αφορά, προς το παρόν, μόνο πελάτες στην Γερμανία, η εταιρεία, μπροστά στην πιθανότητα να διαδοθεί και σε άλλες αγορές, ανακοινώνει ότι λαμβάνει νομική δράση και άλλα μέτρα για αυτά τα αντίγραφα ώστε να αποτρέψει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο ξανά στο μέλλον, προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα των πιστών πελατών της.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, προσφορές προϊόντων της εταιρείας μέσω Internet και e-mail πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή, καθώς έχουν αναφερθεί παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με τον τρόπο αυτό, οι οποίες περιέχουν παράνομες απομιμήσεις από χαμηλής ποιότητας υλικά.

 

Η εταιρεία προειδοποιεί το κοινό ότι θα πρέπει να προτιμά εξουσιοδοτημένους διανομείς των προϊόντων Upsolar για τις αγορές του.