Αναβλήθηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου η δίκη της πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των ειδικών αποθηκών της στη Βουλγαρία στο διυλιστήριο Neftochim. Σε περίπτωση που η έκθεση πραγματογνωμοσύνης δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, το Δικαστήριο SAC της Σόφιας θα συνέλθει εκ νέου τον Οκτώβριο. Οι αποθήκες βρίσκονται στο διυλιστήριο της εταιρείας στη πόλη Μπουργκάς της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο είναι το μοναδικό διυλιστήριο στη χώρα, καθώς και στον τερματικό σταθμό πετρελαίου Rosenets.

Αναβλήθηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου η δίκη της πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των ειδικών αποθηκών της στη Βουλγαρία στο διυλιστήριο Neftochim.

Σε περίπτωση που η έκθεση πραγματογνωμοσύνης δεν είναι έτοιμη μέχρι τότε, το Δικαστήριο SAC της Σόφιας θα συνέλθει εκ νέου τον Οκτώβριο. Οι αποθήκες βρίσκονται στο διυλιστήριο της εταιρείας στη πόλη Μπουργκάς της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο είναι το μοναδικό διυλιστήριο στη χώρα, καθώς και στον τερματικό σταθμό πετρελαίου Rosenets.