Δυσφορία και αγωνία εκφράζει η κυπριακή ΔΕΦΑ από το γεγονός ότιδεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις αναφορικά μετο φυσικό αέριο ούτεζητείται η γνώμη της. Μιλώντας στο ραδιόφωνο τουΡΙΚ ο Πρόεδρος της ΔΕΦΑ, Κώστας Ιωάννου ανέφερε ότι η Αρχή είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή και προμήθεια οποιασδήποτε μορφής φυσικού αερίου και θα έπρεπε να τυγχάνει ενημέρωσης.

Δυσφορία και αγωνία εκφράζει η κυπριακή ΔΕΦΑ από το γεγονός ότιδεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις αναφορικά μετο φυσικό αέριο ούτεζητείται η γνώμη της. Μιλώντας στο ραδιόφωνο τουΡΙΚ ο Πρόεδρος της ΔΕΦΑ, Κώστας Ιωάννου ανέφερε ότι η Αρχή είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή και προμήθεια οποιασδήποτε μορφής φυσικού αερίου και θα έπρεπε να τυγχάνει ενημέρωσης. Αντ’ αυτού, πρόσθεσε, η ΔΕΦΑ παραμένει παροπλισμένη και δεν προσκαλείται για να εκφράσει τις απόψεις της επί θεμάτων, τα οποία γνωρίζει καλύτερα.

Είπεεπίσης ότι η ΔΕΦΑ απέστειλε στην υπουργό Εμπορίου επιστολή, στην οποία εκφράζεται η αγωνία του συμβουλίου για το θέματου φυσικού αερίου και διατυπώνεται η ετοιμότητα να βοηθήσει στην εξέταση των διαφόρων σεναρίων, ώστε να μη μας προλάβουν οι εξελίξεις.

Η επιστολή στάληκεστις 17 Οκτωβρίου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε απάντηση.