Η νέα λιβυκή κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αναθεωρήσει όλα τα πετρελαϊκά συμβόλαια που είχε συνάψει το καθεστώς Καντάφι με την ιταλική Eni. Αυτό ανακοίνωσε το γραφείο του Λίβυου πρωθυπουργού σήμερα, Πέμπτη. Η απόφαση ανακοινώθηκε στον Paolo Scaroni, διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής πετρελαϊκής, που αποτελεί ως σήμερα τον μεγαλύτερο παραγωγό αργού στην βορειοαφρικανική χώρα, από τον Λίβυο πρωθυπουργό, Abdel Rahim al-Kib
Η νέα λιβυκή κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αναθεωρήσει όλα τα πετρελαϊκά συμβόλαια που είχε συνάψει το καθεστώς Καντάφι με την ιταλική Eni. Αυτό ανακοίνωσε το γραφείο του Λίβυου πρωθυπουργού σήμερα, Πέμπτη.

Η απόφαση ανακοινώθηκε στον Paolo Scaroni, διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής πετρελαϊκής, που αποτελεί ως σήμερα τον μεγαλύτερο παραγωγό αργού στην βορειοαφρικανική χώρα, από τον Λίβυο πρωθυπουργό, Abdel Rahim al-Kib. 

Όπως αναφέρει δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού της Λιβύης, οι δύο άνδρες είχαν σήμερα συνάντηση κατά την οποία ο Kib ενημέρωσε τον Scaroni ότι «τα συμβόλαια που υπεγράφησαν μεταξύ της Eni και του προηγούμενου καθεστώτος θα αναθεωρηθούν και θα επανεξεταστούν ώστε να ανταποκρίνονται στα συμφέροντα της Λιβύης πριν την εφαρμογή τους».