Τη δημόσια διαβεβαίωση ότι δεν υπάρξουν απότομες αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρισμού το 2013 παρέσχε με χθεσινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος της Κρατικής Ρυθμιστικής Επιτροπής Ενέργειας και Υδάτων (DKEVR), κ. Angel Semerdzhiev

 

Τη δημόσια διαβεβαίωση ότι δεν υπάρξουν απότομες αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρισμού το 2013 παρέσχε με χθεσινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος της Κρατικής Ρυθμιστικής Επιτροπής Ενέργειας και Υδάτων (DKEVR), κ. Angel Semerdzhiev.

 

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο βουλγαρικό πρακτορείο BTA, ο πρόεδρος της DKEVR τόνισε ότι οι τιμές των ΑΠΕ και της συμπαραγωγής θα πέσουν, ενώ για την σημερινή αποδεκτή αύξηση στις τιμές φυσικού αερίου ανέφερε ότι φτάνει το 4,88%.

Τέλος, επισήμανε ότι είναι ακόμη σε εξέλιξη οι υπολογισμοί σχετικά με τον αν μετά τις αυξήσεις στις τιμές φυσικού αερίου θα χρειαστεί επικαιροποίηση των τιμολογίων θέρμανσης, προσθέτοντας ότι το πιθανότερο είναι οι τιμές στα καύσιμα για την κεντρική θέρμανση ακινήτων να παραμείνουν αμετάβλητες, όπως μεταδίδει το βουλγαρικό Novinite.com.