Πριν Τα Χριστούγεννα η Πλήρης Καταβολή της Επιστροφής του ΕΦΚ στο Αγροτικό Πετρέλαιο

Πριν Τα Χριστούγεννα η Πλήρης Καταβολή της Επιστροφής του ΕΦΚ στο Αγροτικό Πετρέλαιο
energia.gr
Πεμ, 6 Δεκεμβρίου 2012 - 13:12
Πριν από τα Χριστούγεννα αναμένονται να δοθούν στους αγρότες το υπόλοιπο 50% της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο καθώς και για τις προκαταβολές της ενιαίας ενίσχυσης του 2013, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση δημοσιογράφων, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρη

Πριν από τα Χριστούγεννα αναμένονται να δοθούν στους αγρότες το υπόλοιπο 50% της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο καθώς και για τις προκαταβολές της ενιαίας ενίσχυσης του 2013, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση δημοσιογράφων, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρη.

Ειδικότερα, ο υπουργός ανέφερε ότι το υπόλοιπο της επιστροφής του ΕΦΚ πετρελαίου θα δοθεί πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ το υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης αναμένεται να δοθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Όπως σημειώθηκε, το συνολικό ποσό της ενιαίας ενίσχυσης θα είναι στα 1.100.000.000 ευρώ, όπως και η πρώτη δόση που είχε δοθεί στις 15 του προηγούμενου Οκτωβρίου.