Ένα όχημα που κινείται με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη και φυσικό αέριο) δώρισε εταιρεία στον δήμο Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια προώθησης των πλεονεκτημάτων της χρήσης εναλλακτικών καυσίμων στην αυτοκίνηση.

Ένα όχημα που κινείται με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη και φυσικό αέριο) δώρισε εταιρεία στον δήμο Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια προώθησης των πλεονεκτημάτων της χρήσης εναλλακτικών καυσίμων στην αυτοκίνηση. Το όχημα της Fiat θα εξυπηρετεί με οικολογικό και οικονομικό τρόπο τις ανάγκες μετακίνησης της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου προσφέροντας ευελιξία επιλογής, οικονομικότερη κατανάλωση καυσίμου, καθώς και χαμηλότερη εκπομπή ρύπων.

«Μας ενδιέφερε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου να έχει οικολογικά χαρακτηριστικά και, όσο γίνεται, να περιορίζεται η συμβολή του στην εκπομπή αέριων ρύπων στην ατμόσφαιρα της πόλης μας» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης κατά την παραλαβή του από την εκπρόσωπο της εταιρείας Fiat Group Automobiles Hellas, Κορίνα Πατέλη.