Επιστολή του ΥΠΟΙΚ προς τους Καταναλωτές: «Παρακαλούμε, Κάντε Αίτηση για το Επίδομα Θέρμανσης!»

Επιστολή του ΥΠΟΙΚ προς τους Καταναλωτές: «Παρακαλούμε, Κάντε Αίτηση για το Επίδομα Θέρμανσης!»
energia.gr
Πεμ, 31 Ιανουαρίου 2013 - 09:22
Με επιστολή του προς τους καταναλωτές, το Υπουργείο Οικονομικών τους …. παρακαλεί να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης. Λόγω της κάθετης πτώσης της κατανάλωσης του πανάκριβου πλέον πετρελαίου, αλλά και λόγω ελλιπούς ενημέρωσης των πολιτών, μόλις 7 εκατ. ευρώ, από τα προϋπολογισθέντα 80 εκατομμύρια έχουν διατεθεί στους δικαιούχους

Με επιστολή του προς τους καταναλωτές, το Υπουργείο Οικονομικών τους …. παρακαλεί να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης. Λόγω της κάθετης πτώσης της κατανάλωσης του πανάκριβου πλέον πετρελαίου, αλλά και λόγω ελλιπούς ενημέρωσης των πολιτών, μόλις 7 εκατ. ευρώ, από τα προϋπολογισθέντα 80 εκατομμύρια έχουν διατεθεί στους δικαιούχους.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Τα Νέα”, το υπουργείο Οικονομικών στέλνει επιστολές στους δικαιούχους, καλώντας τους να υποβάλλουν την σχετική αίτηση χορήγησης του επιδόματος, προκειμένου να διατεθούν τα προϋπολογισμένα 80 εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώνεται, περίπου 140.000 φορολογούμενοι έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο και πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν επίδομα θέρμανσης, ωστόσο δεν έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση.