28th EU PVSEC: Στις 30 Σεπτεμβρίου Ξεκινά στο Παρίσι η Κορυφαία Εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Φωτοβολταϊκών

28th EU PVSEC: Στις 30 Σεπτεμβρίου Ξεκινά στο Παρίσι η Κορυφαία Εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Φωτοβολταϊκών
energia.gr
Δευ, 23 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:28
Το 28ο Συνέδριο-Έκθεση Φωτοβολταϊκής και Ηλιακής Ενέργειας (28th European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition – 28th EU PVSEC), την κορυφαία διοργάνωση στον χώρο των φωτοβολταϊκών, φιλοξενεί φέτος το Παρίσι, από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου 2013

Το 28ο Συνέδριο -Έκθεση Φωτοβολταϊκής και Ηλιακής Ενέργειας (28th European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition – 28 th EU PVSEC ), την κορυφαία διοργάνωση στον χώρο των φωτοβολταϊκών, φιλοξενεί φέτος το Παρίσι, από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου 2013.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στη βιομηχανία του κλάδου, τα «έξυπνα δίκτυα», ο ανταγωνισμός από αναδυόμενες αγορές, αλλά και ο αντίκτυπος από εμπορικές διαφορές, όπως η πρόσφατη διαμάχη ΕΕ-Κίνας σχετικά με το κόστος των φωτοβολταϊκών πάνελ θα βρεθούν στο επίκεντρο του 28 th EU PVSEC, το οποίο, αναμένεται, για άλλη μια φορά, να συγκεντρώσει πλήθος δυναμικών στελεχών της φωτοβολταϊκής αγοράς από όλο τον κόσμο.

1.752 ερευνητές και εκπρόσωποι της βιομηχανίας από 76 χώρες θα συμμετάσχουν, ως ομιλητές, στις εργασίες του Συνεδρίου του 28 th EU PVSEC, στη γαλλική πρωτεύουσα. Η Επιστημονική Επιτροπή, η οποία διενήργησε την επιλογή των ομιλητών αποτελείται από πάνω από 200 διαπρεπείς ειδικούς της παγκόσμιας βιομηχανίας φωτοβολταϊκών.

Η Έκθεση που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του 28 th EU PVSEC θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά τις πιο καινοτόμους εφαρμογές στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, και, κυρίως, να έρθουν σε επαφή με τους πιο δυναμικούς εκπροσώπους των επιχειρήσεων και βιομηχανιών στον χώρο των φωτοβολταϊκών και της ηλιακής ενέργειας.

Το Συνέδριο της 28 th EU PVSEC θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου 2013, ενώ η Έκθεση θα λάβει χώρα από την 1η ως τις 3 Οκτωβρίου 2013. Τόπος διεξαγωγής: Parc des Exposition Paris Nord Villepinte, Παρίσι , Γαλλία .

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του 28 th EU PVSEC: http://www.photovoltaic-conference.com/