Απαντήσεις για το φυσικό αέριο στην Κύπρο επιχειρεί να δώσει το The Natural Gas Forum 2014 που διοργανώνει το Cyprus Institute of Marketing.
Απαντήσεις για το φυσικό αέριο στην Κύπρο επιχειρεί να δώσει το The Natural Gas Forum 2014 που διοργανώνει το Cyprus Institute of Marketing.

Με την πρόσφατη ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας φυσικού αερίου στην Κυπριακή ΑΟΖ και τις γειτνιάζουσες περιοχές, έχουν εγερθεί πολλά ερωτηματικά ως προς τη διαχείριση της ενέργειας και ειδικότερα σε σχέση με την Κύπρο. Μερικά από αυτά:
• Θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά το φυσικό αέριο και πώς;
• Πότε θα αρχίσουμε να έχουμε τα πρώτα απτά αποτελέσματα;
• Θα ανοίξουν αρκετές θέσεις εργασίας, ώστε να συμβάλει στην άμβλυνση της ανεργίας;

Σε αυτά και άλλα, επίσης, καίρια ερωτήματα θα απαντήσουν στο πλαίσιο του Natural Gas Forum 2014 ο καθηγητής Johnathan Stern από το University of Oxford και ο Δρ Sergei Vinogradov από το Πανεπιστήμιο του Dundee που θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Οι δύο διακεκριμένοι ειδήμονες του κλάδου θα αναλύσουν και θα συζητήσουν πιθανές επιπλοκές, προκλήσεις και ευκαιρίες που περιστοιχίζουν την ανακάλυψη του φυσικού αερίου στην Κύπρο.

Το φόρουμ οργανώνεται με την ευκαιρία των 30 χρόνων επιτυχούς παρουσίας του Cyprus Institute of Marketing στη Λεμεσό και πρώτιστος στόχος του είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση των στελεχών της Κύπρου ως προς τη σημασία του φυσικού αερίου. Επιπλέον, θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα δικτύωσης για τους παρευρισκομένους με στόχο τη συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων των διαφόρων τομέων της οικονομίας. Τέλος, το φόρουμ προβάλλει την ενεργό συμμετοχή του Cyprus Institute of Marketing στις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις και την προσφορά προστιθέμενης αξίας στα μέλη και τους αποφοίτους του.

Το φόρουμ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 17:30-20:00, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής).

Το φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Βουλής, κ. Γιαννάκη Ομήρου.

Χρυσοί Χορηγοί: AFX Capital και FBME Bank. Αργυρός Χορηγός: Cyprus Airways. Χάλκινοι Χορηγοί: RGB Design & Publications Ltd, Landas Signs & Digital Printing, Land Rover, Panayiotides Gifts και Titan Office. Οργάνωση: Cyprus Institute of Marketing. Υποστηρικτές: Cyprus Shipping Chamber και Cyprus Oil and Gas Association. Συντονιστής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: IMH, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: [email protected], ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com