Η τουρκική εταιρεία ενέργειας Turcas Petrol ανακοίνωσε ότι η μονάδα της Turcas Rafineri Yatırımları προέβη στην πώληση του 18,5% του μεριδίου της στο πρότζεκτ κατασκευής του διυλιστηρίου Star στη δυτική Τουρκία στην ιδιοκτήτρια του έργου Rafineri Holding, η οποία ελέγχεται πλήρως από την κρατική αζερική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου SOCAR. Η μεταβίβαση των μετοχών έγινε έναντι αντιτίμου 43,3 εκατ. ευρώ και ολοκληρώθηκε στις 15 Μαΐου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Turcas Petrol, την περασμένη Πέμπτη
Η τουρκική εταιρεία ενέργειας Turcas Petrol ανακοίνωσε ότι η μονάδα της Turcas Rafineri Yatırımları προέβη στην πώληση του 18,5% του μεριδίου της στο πρότζεκτ κατασκευής του διυλιστηρίου Star στη δυτική Τουρκία στην ιδιοκτήτρια του έργου Rafineri Holding, η οποία ελέγχεται πλήρως από την κρατική αζερική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου SOCAR. Η μεταβίβαση των μετοχών έγινε έναντι αντιτίμου 43,3 εκατ. ευρώ και ολοκληρώθηκε στις 15 Μαΐου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Turcas Petrol, την περασμένη Πέμπτη.

Πριν την μεταβίβαση, η Rafineri Holding κατείχε το 41,5% στην SOCAR Turkey Yatirim, εταιρεία διαχείρισης του πρότζεκτ του διυλιστηρίου Star, ενώ το υπόλοιπο 40% ανήκει στο αζερικό Υπουργείο Οικονομικών.