Το Διοικητικό Συμβούλιο της Siemens αποφάσισε να διαγράψει από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE) και το Χρηματιστήριο της Ελβετίας (SIX Swiss Exchange AG / SIX) τις μετοχές που διαθέτει. Η διαγραφή από το LSE αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές Οκτωβρίου 2014 και από το SIX αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Siemens αποφάσισε να διαγράψει από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE) και το Χρηματιστήριο της Ελβετίας (SIX Swiss Exchange AG / SIX) τις μετοχές που διαθέτει. Η διαγραφή από το LSE αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές Οκτωβρίου 2014 και από το SIX αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2015.

Όπως δήλωσε ο CFO της πολυεθνικής, Ralf P. Thomas, «μετά τη διαγραφή της Siemens ADS από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στα μέσα Μαΐου του 2014, και τη διαγραφή μας από την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) τον περασμένο Αύγουστο, η απόσυρσή μας από το λονδρέζικο και ελβετικό χρηματιστήριο είναι το επόμενο λογικό βήμα. Οι διαγραφές αντανακλούν τις αλλαγές στη συμπεριφορά των επενδυτών».