Ο Υπουργός Ενέργειας και Βιομηχανίας της Αλβανίας, κ. D. Gjiknuri συναντήθηκε, στις αρχές Ιουνίου, με την Αναπληρωτή Υφυπουργό Εξωτερικών για την ενεργειακή διπλωματία, στο Γραφείο Ενεργειακών Πόρων του State Department, κα Robin Dunnigan, με την οποία συζήτησε για τις μεταρρυθμίσεις της αλβανικής κυβέρνησης στον ενεργειακό τομέα

Ο Υπουργός Ενέργειας και Βιομηχανίας της Αλβανίας, κ. D. Gjiknuri συναντήθηκε, στις αρχές Ιουνίου, με την Αναπληρωτή Υφυπουργό Εξωτερικών για την ενεργειακή διπλωματία, στο Γραφείο Ενεργειακών Πόρων του State Department, κα Robin Dunnigan, με την οποία συζήτησε για τις μεταρρυθμίσεις της αλβανικής κυβέρνησης στον ενεργειακό τομέα.

Ο κ. Gjiknuri κάλεσε τους αμερικάνους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Αλβανία. Από την πλευρά της, η κα Dunnigan τόνισε το ενδιαφέρον των αμερικανικών εταιρειών για επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα. Ο κ. Gjiknuri δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο του TAP, ο οποίος, σύμφωνα με την κα Dunnigan, είναι στρατηγικής σημασίας και για τις ΗΠΑ.