Στη Βουλγαρία στις 15 Σεπτεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν για να «Διαφημίσει» την Ενεργειακή Ένωση

Στη Βουλγαρία στις 15 Σεπτεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν για να «Διαφημίσει» την Ενεργειακή Ένωση
energia.gr
Τρι, 28 Ιουλίου 2015 - 19:08
Τη Βουλγαρία πρόκειται να επισκεφθεί στις 15 Σεπτεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν αρμόδιος για την Ενεργειακή Ένωση Μάρος Σέφκοβιτς. Η επίσκεψη Σέφκοβιτς στη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής του περιοδείας που ονομάζεται Energy Union Tour, και η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάιο

Τη Βουλγαρία πρόκειται να επισκεφθεί στις 15 Σεπτεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν αρμόδιος για την Ενεργειακή Ένωση Μάρος Σέφκοβιτς. Η επίσκεψη Σέφκοβιτς στη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής του περιοδείας που ονομάζεται Energy Union Tour, και η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάιο.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Σέφκοβιτς επισκέπτεται τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. με στόχο να παρουσιάσει τα οφέλη που θα έχει καθεμία ευρωπαϊκή χώρα από την Ενεργειακή Ένωση. Ήδη, στο πλαίσιο της Energy Union Tour, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν έχει επισκεφθεί την Ολλανδία, την Τσεχία, τη Γερμανία, τη Λεττονία, τη Σλοβακία, το Λουξεμβούργο, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία, τη Σλοβενία, την Κροατία και το Ηνωμένο Βασίλειο.