Schlumberger και ΙΒΜ Συνεργάζονται στην Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρειών στον Τομέα του Upstream

Schlumberger και ΙΒΜ Συνεργάζονται στην Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρειών στον Τομέα του Upstream
energia.gr
Τρι, 1 Σεπτεμβρίου 2015 - 16:31
H Schlumberger Ltd., η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών του πετρελαϊκού κλάδου στον κόσμο, και η ΙΒΜ, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους ώστε να παράσχουν ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον τομέα του upstream στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Στόχος της συνεργασίας είναι η βελτίωση του επιχειρηματικού αποτελέσματος στα πρότζεκτ παραγωγής υδρογονανθράκων

H Schlumberger Ltd., η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών του πετρελαϊκού κλάδου στον κόσμο, και η ΙΒΜ, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους ώστε να παράσχουν ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον τομέα του upstream στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Στόχος της συνεργασίας είναι η βελτίωση του επιχειρηματικού αποτελέσματος στα πρότζεκτ παραγωγής υδρογονανθράκων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, συνδυάζεται η Avocet της Schlumberger, κορυφαία πλατφόρμα software στην παραγωγή υδρογονανθράκων, η τεχνογνωσία της εταιρείας στο upstream και οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης παραγωγής που παρέχει, με την γνώση της ΙΒΜ στο asset management και στην παροχή εταιρικών υπηρεσιών.

Μέσα από την νέα υπηρεσία είναι εφικτή η βελτιστοποίηση της παραγωγής, η διασφάλιση της ροής, ο σχεδιασμός, τα logistics, καθώς και η επίβλεψη και συντήρηση του εξοπλισμού.