Στην Control Engineering η Επίβλεψη της Κατασκευής του Βουλγαρικού Τμήματος του Αγωγού Διασύνδεσης Αερίου με τη Σερβία

Στην Control Engineering η Επίβλεψη της Κατασκευής του Βουλγαρικού Τμήματος του Αγωγού Διασύνδεσης Αερίου με τη Σερβία
energia.gr
Τρι, 15 Σεπτεμβρίου 2015 - 10:54
Στην Control Engineering AD κατακυρώθηκε η σύμβαση σχεδιασμού δραστηριοτήτων, επίβλεψης και συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την κατασκευή του διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου Βουλγαρίας-Σερβίας. Μάλιστα, χθες, το βουλγαρικό Υπουργείο Ενέργειας ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία

Στην Control Engineering AD κατακυρώθηκε η σύμβαση σχεδιασμού δραστηριοτήτων, επίβλεψης και συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την κατασκευή του διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου Βουλγαρίας-Σερβίας. Μάλιστα, χθες, το βουλγαρικό Υπουργείο Ενέργειας ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία.

Η συμφωνία, αξίας 174.800 λέβα, προβλέπει ότι η συμβουλευτική εταιρεία θα ασκεί την επίβλεψη της κατασκευής του αγωγού όσον αφορά το βουλγαρικό τμήμα, ενώ θα προβεί και σε έλεγχο της συμμόρφωσης του έργου με τους τεχνικούς και περιβαλλοντικούς όρους.

Το μήκος του βουλγαρικού τμήματος του αγωγού έχει μήκος 61,6 χιλιόμετρα και έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει περί τα 3,5 bcm φυσικού αερίου ετησίως.