Σε Συμφωνία για Επέκταση της Συνεργασίας τους στις Υπεράκτιες Έρευνες Υδρογονανθράκων Κατέληξαν Ιράν και Νορβηγία

Σε Συμφωνία για Επέκταση της Συνεργασίας τους στις Υπεράκτιες Έρευνες Υδρογονανθράκων Κατέληξαν Ιράν και Νορβηγία
energia.gr
Πεμ, 15 Οκτωβρίου 2015 - 11:29
Συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους στις υπεράκτιες έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου υπέγραψαν Ιράν και Νορβηγία, σύμφωνα με δημοσίευμα ιρανικής εφημερίδας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η «Iran Daily», ο Saeid Hafezi, διευθύνων σύμβουλος της Iranian Offshore Oil Company (IOOC) και η Aud Lise Norheim, η πρέσβειρα της Νορβηγίας στην Τεχεράνη, κατέληξαν στη σχετική συμφωνία, παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου Intsok

Συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους στις υπεράκτιες έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου υπέγραψαν Ιράν και Νορβηγία, σύμφωνα με δημοσίευμα ιρανικής εφημερίδας.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η « Iran Daily », ο Saeid Hafezi, διευθύνων σύμβουλος της Iranian Offshore Oil Company ( IOOC) και η Aud Lise Norheim, η πρέσβειρα της Νορβηγίας στην Τεχεράνη, κατέληξαν στη σχετική συμφωνία, παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου Intsok.

Δεδομένων των νέων πολιτικών και διεθνών συνθηκών, εταιρείες από τη Νορβηγία και μεγάλοι επενδυτικοί οίκοι μπορούν να λάβουν μέρος σε πρότζεκτ στο Ιράν, δήλωσε η πρέσβειρα Norheim, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιρανικής εφημερίδας.

« Τα πρότζεκτ της IOOC παρέχουν μεγάλες δυνατότητες για διμερή συνεργασία. Η Νορβηγία είναι έτοιμη να αναπτύξει πολλαπλούς δεσμούς με το Ιράν σε όλους τους τομείς», πρόσθεσε.