Ζημιές εμφάνισε στο γ΄ τρίμηνο η σουηδική πετρελαϊκή Lundin Petroleum. Πρόκειται για την πρώτη ανακοίνωση αποτελεσμάτων της εταιρείας υπό τον Alex Schneiter ως διευθύνοντα σύμβουλο και η Lundin ανακοινώσε καθαρές ζημιές 200,4 εκατ. δολαρίων στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2015, έναντι των καθαρών κερδών 5,6 εκατ. δολαρίων στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους

Ζημιές εμφάνισε στο γ΄ τρίμηνο η σουηδική πετρελαϊκή Lundin Petroleum. Πρόκειται για την πρώτη ανακοίνωση αποτελεσμάτων της εταιρείας υπό τον Alex Schneiter ως διευθύνοντα σύμβουλο και η Lundin ανακοινώσε καθαρές ζημιές 200,4 εκατ. δολαρίων στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2015, έναντι των καθαρών κερδών 5,6 εκατ. δολαρίων στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους.

Τα έσοδα υποχώρησαν 18% στα 154,2 εκατ. δολάρια. Τα EBITDA υποχώρησαν 37% στα 98,7 εκατ. δολάρια. Ωστόσο, η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στο γ΄ τρίμηνο, αυξήθηκε στα 36.000 βαρέλια ημερησίως από τα 21.400 βαρέλια ημερησίως πριν από ένα χρόνο. Αυτό καθιστά σαφές ότι τα μειωμένα λογιστικά μεγέθη της Lundin Petroleum πρέπει να αποδοθούν στην ραγδαία πτώση των τιμών του αργού.