Ο Υποσταθμός διανομής ηλεκτρικού ρεύματος στη γειτονιά του Mirijevo ξεκίνησε την λειτουργία του τη Δευτέρα ως μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Σήμερα, το Βελιγράδι και η Σερβία έγιναν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέρος για τους πολίτες μας, δήλωσε με την ευκαιρία ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Ο Υποσταθμός διανομής ηλεκτρικού ρεύματος στη γειτονιά του Mirijevo ξεκίνησε την λειτουργία του τη Δευτέρα ως μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Σήμερα, το Βελιγράδι και η Σερβία έγιναν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέρος για τους πολίτες μας, δήλωσε με την ευκαιρία ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι ο υποσταθμός χτίστηκε με χρηματοδότηση από τα ταμεία της Elektromreza Srbije συνολικού ύψους 28.600.000 ευρώ.

Ο Σέρβος υπουργός Ενέργειας Αλεξάνταρ Άντιτς ανέφερε ότι ο νέος υποσταθμός χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για τη μετάδοση, τη διαχείριση και την προστασία του συστήματος μετάδοσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο υποσταθμός του Mirijevo θα παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο 40 τοις εκατό των πολιτών του Βελιγραδίου.

(balkans.com)